• Gina Englund

Nyfødtfotografering/med en tanke bak.


Før kunden kommer ber jeg alltid den som har bestilt om å ta en titt på galleriet mitt for å finne noen favoritter som de liker. Da har jeg muligheten til å tilpasse kundens ønsker til fotograferingen. Dette kan være lurt da det kan være overveldende å komme i studio og se alt tilbehøret som kan benyttes.

Anbefaler og å tenke ut hva slags produkter Dere ønsker etter Nyfødtfotograferingen. Denne kunden bestilte blant annet et nydelig album med 10 av bildene. Når jeg planlegger fotograferingen gjør jeg alltid det med farger som armerer sammen.

her er noen av godbitene fra nyfødtfotograferingen.

Velkommen til Nyfødtfotografering. Husk å bestille i god tid før babyen kommer.

Bestilling kan gjøres her. Bare oppgi termindato. Så regulerer vi tiden når babyen har kommet.

#nyfødtfotooslofotografkolbotn #nye #fotograffollo #nyfødtfotokolbotn #nyfødtski #nyfødtoppegård #nyfødtvestby