Før du kommer til en nyfødtfotografering bør du vite.....


Det er veldig mange foreldre som ikke har fått med seg viktigheten av å forhåndsbestille Nyfødtfotografering. Dette gjøres ved å sende en mail til: fotografginaenglund@gmail.com der du oppgir termindato. Alternativt kan du sende henvendelse nederst i innlegget.

For å få de unike nyfødtbildene bør disse bildene tas innen 10 dager. Etter dette vil det bli vanskeligere og vanskeligere å få roet babyen. Om du venter med å sende henvendelse til etter at babyen har kommet er det særdeles sjeldent at jeg har ledig kapasitet. Da min kalendere stort sett alltid er fullbooket 4 uker fremover.

Når babyen har kommet sender du en sms slik at vi finner en tid innen 10 dager.

En annen ting som er verdt å få med seg er å sjekke ut galleriet under nyfødt. Som Dere vil se er det mange forskjellige bilder. Jeg som fotograf vet at kundene mine har veldig forskjellig smak. Send derfor 3 - 4 favoritter fra galleriet slik at jeg kan tilpasse fotograferingen.

Legger ved noen nydelige bilder av denne skjønne jenta fra Oslo som jeg fikk foreviget rett før jul.

Forhåndsbooking kan gjøres ved å trykke her

Velkommen

Velkommen

#nyfødtfotografoslo #fotografski #nyfødtfotooslofotografkolbotn #fotografDrøbak #fotografnesodden #fotografOppegård