Hvordan får du babyen til å sove??


Nylig la jeg ut et bilde på Facebook siden min, og det var en som lurte på hvordan jeg får babyen til å sove? Så tenkte dele med Dere hva jeg gjør.

Når man booker nyfødtfotografering hos meg før fødsel, sender jeg ut endel informasjon om fotograferingen. Der opplyser jeg at de må sende meg en sms dagen etter fødsel slik at jeg kan finne en tid innen 10 dager. Av erfaring sover de nyfødte aller best i denne perioden.

Etterhvert som babyen vokser til, blir de mere våkne og det blir mere og mere vanskelig å lykkes under fotograferingen.

Når foreldre ankommer studio har jeg varmet opp studio mellom 26 - 28 grader. Da vil ikke den nyfødte merke så mye til at den blir avkledd grunnet oppvarmingen. Videre ser vi om babyen trenger mat før vi starter fotograferingen. En god og mett baby er mye mere samarbeidsvillig :-))

Når babyen er klar starter vi med fotografering. Jeg starter alltid med å legge babyen på magen da det er stillingen babyen har da de ligger på skuldrene til foreldrene.

Samtidig benytter jeg en app med hjertelyd. Dette er en kjent lyd for babyen fra magen til mamma.

Det kan være noen babyer ikke finner roen. Da tar jeg de opp og går noen runder med de i studio. Dette gjør jeg selv, for om mamman hadde gjordt det, hadde den luktet mat. Ønsker og at mamman bare skal slappe av under fotograferingen.

Noen babyer liker og at jeg stryker de forsiktig over pannen. Her ligger det en refleks slik at babyen lukker øynene.

For de babyene som er veldig sensitive, starter jeg med å pakke de inn i flere kleder. Da får de nærhet og varme rundt hele kroppen.

Nedenfor finner dere noen av de siste nyfødte.

Velkommen til fotografering.

Reservasjon av tid til nyfødt må gjøres før fødsel. Og det kan gjøres her:

#nyfødtfotooslofotografkolbotn #nyfødtfotoski #nyfødtfotooslo #nyfødtfotokolbotn #nyfødtfotografSki #nyfødtfotograferingfollo #nyfødtfotografoslo #nyfødtfoto