• Fotograf Gina Englund

10 dager - 10 dager - 10 dager


Som nyfødtfotograf er det viktig for meg å informere kundene mine hva som skal til for å få best resultat ved en nyfødtfotografering. Her er det en gyllen regel om at fotograferingen bør skje innen 10 dager. Grunnen til dette er at babyen aller helst skal sove, samt er mere avslappet før 10 dager.

Etter 10 dager blir de nyfødte stadig mere våkne samt at de lettere kan få mageproblemer.

Derfor er det superviktig å booke en Nyfødtfotografering i god tid før fødsel. Anbefaler minimum 3 mnd. Praktisk gjøres dette ved å sende en forespørsel her og oppgi termindato. Samt om det er ønskelig å ta med søsken.

Videre legger jeg inn en reservasjon i kalenderen. Dagen etter fødsel sender du en sms til meg på 918 51 793 og så finner vi en tid innenfor 10 dager.

Jeg må desverre ofte (avhengig av sesong) si nei til nybakte foreldre som tar kontakt etter fødsel.

Så book din time i god tid.

Videre ber jeg dere lese igjennom informasjon for å være forberedt.

Velkommen til nyfødtfotografering - det er helt magisk.

#nyfødtfotografering #fotografski #fotografoppegård