• Fotograf Gina Englund

Nyfødtfotografering før 10 dager.


Ved en nyfødtfotografering setter jeg av veldig god tid. Dette gjøres for at babyen skal finne en god ro i studio samt tid for amming og skift. 3 timer blir satt av til en nyfødtfotografering. Noen ganger tar det 1 1/2 og andre ganger tar det 3 timer. Den nyfødte skal aller helst sove. Grunnen til dette er at nyfødte barn skjeler veldig mye den første tiden samt at de kan sprelle med armer og ben.

For å kunne ta disse unike nyfødtbildene anbefales det at babyen sover. Og de sover aller best de første 10 dagene etter fødsel. Da vil en nyfødtfotografering gå mye smidere enn om man kommer når babyen er 3 uker.

For å være garantert time når babyen kommer anbefaler jeg å booke 1 - 4 mnd før fødsel. Ta kontakt her:

Her ser dere hvor fleksibel babyen er. Utrolig hvor myke de er den første tiden.

Tvillinger fødes gjerne før termin. Og da sover de ekstra godt.

Skjønn liten tulle som sover godt.

Kan jo ikke bli noe særlig vakrere enn dette.

#fotografkolbotn #nyfødtfotografkolbotn #fotografski #nyfødtfotografSki